En af mine yndlingshjemmesider

Jeg ved ikke, hvordan du har det. Men jeg synes, det har været en meget mørk og regnfuld vinter. Så jeg har hygget mig på en af mine yndlingshjemmesider. Medgivet den er på engelsk, og før jeg begynder at fortælle om den, så lad mig tilføje. Jeg får ikke penge for at reklamere for den. Den giver bare så meget mening for mig som læser, så jeg vil dele den med dig.

Sitet er meget brugt af mennesker fra hele verden. I juli sidste år var der 90 millioner registrerede brugere af hjemmesiden. Det betyder, at der er masser af muligheder for at interagere med andre, få gode råd til hvad du skal læse, deltage i forskellige læseklubber, samt der kører hele tiden forskellige Giveaways, hvor du kan være heldig at vinde en bog.

Jeg har to profiler på Goodreads, en som læser og en som forfatter. Som læser slog jeg forleden dag en anmeldelse af bogen Entrepreneurial You op. Jeg deltager desuden i en udfordring om at læse mindst 5 bøger i 2020. Jeg kommer til at give en anmeldelse af dem alle. På Goodreads har jeg en liste, eller bookshelves som det hedder der, over, hvilke bøger jeg vil læse, hvilke jeg har læst, og hvilke der har inspireret mig. Ligeledes har jeg en liste over mine favoritforfattere Paulo Coelho, Jodi Picoult, Kathryn Dionne and Jessica Tornese. Jessica og Kathryn er begge selvudgiver.

På min forfatterprofil ligger anmeldelser og ratings af mine egne bøger. Hvis du vil vide, hvad jeg går og laver på Goodreads, så følg mig som follower. Der får du absolut mest information. Det er bare den måde Goodreads har lavet deres hjemmeside. Desuden er der en mulighed for at stille spørgsmål til mig på forfatterprofilen. Hvis man følger som ven, er funktionen lidt som en chat funktion. Håber vi ses på Goodreads – klik her, eller søg på Tina Lindegaard på Goodreads.com

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar