Kreativitet kan være flygtig.

Så er vi tilbage denne gang med den lovede information om vores kursusrække Træn din kreativitet.

Vores første online kursus er nu live på Saxo.com. Det hedder Smagsprøven og er netop det, en smagsprøve.

Startende i denne uge lægges løbende nye kurser op. Hvis du vil være en af de første til at prøve de kommende kurser, så skriv dig op til vores nyhedsbreve eller følg os på Facebook @45Minutter. Selvfølgelig informerer vi også her i bloggen.

Kursusrække har en enkelt tilgang til at træne kreativiteten, nemlig ved at lege med ordene. Hele kurset er bygget op, så det får dig til at tænke anderledes og se dagligdagsting på en ny måde. Det er hverken svært eller tidskrævende, og så er det oven i købet både sjovt og nogle gange også krævende.

Kurserne i kursusrækken er opbygget enkel. Du får 7 opgaver, og du skal sætte et kvarter af til hver opgave. Opgaven er lige så enkel: Beskriv teksten, så en, der ikke har læst den, kan gætte den. Lad dig ikke snyde af enkeltheden i opgaverne, du skal nok blive udfordret.

For du opnår maksimal fleksibilitet, så du også kan passe det ind i dine daglige rutiner, behøver du ikke tage hele kursusrækken. Vi arbejder efter devisen heller lidt end slet intet. Derfor kan du vælge at tage et kursus med et emnet, der interesserer dig mest, eller du kan tage dem alle. Det er helt op til dig.

Fleksibilitet er vigtigt, derfor er hvert eneste kurset opbygget, så du har mulighed for at vælge, hvordan du ønsker at gennemføre det. Alle opgaver på en gang, eller du kan få en opgave tilsendt på mail hver dag.

Smagsprøven, finder du på Saxo.com til kun 5 kr., og den giver dig mulighed for at prøve nogle af opgaverne, inden du bestemmer dig. Først 2 eksempler, derefter får du to opgaver. Jeg er sikker på, at du kan lide det. Hvis du vælger at købe, kan du være igang indenfor de næste 10 minutter.

Husk der er ingen facitliste. Det er din kreativitet, det drejer sig om.

Kreativitet kan være flygtig. Det er ikke altid idéerne kommer af sig selv, eller bliver. Kreativitet skal trænes og vedligeholdes.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar