Træn din kreativitet

Kreativitet kan være flygtig. Det er ikke altid idéerne kommer af sig selv, eller bliver. Kreativitet skal trænes og vedligeholdes.

Kursusrækken Træn din kreativitet har en enkelt tilgang til at træne kreativiteten, nemlig ved at lege med ordene. Hele kurset er bygget op, så det får dig til at tænke anderledes og se dagligdagsting på en ny måde. Det er hverken svært eller tidskrævende, og så er det oven i købet både sjovt og nogle gange også krævende.

Kurserne i kursusrækken er opbygget enkel. Du får 7 opgaver, og du skal sætte et kvarter af til hver opgave. Opgaven er lige så enkel: Beskriv teksten, så en, der ikke har læst den, kan gætte den. Lad dig ikke snyde af enkeltheden i opgaverne, du skal nok blive udfordret. For vejledning i kursusgennemførsel, klik her.

For du opnår maksimal fleksibilitet, så du også kan passe det ind i dine daglige rutiner, behøver du ikke tage hele kursusrækken. Vi arbejder efter devisen heller lidt end slet intet. Derfor kan du vælge at tage et kursus med et emnet, der interesserer dig mest, eller du kan tage dem alle. Det er helt op til dig.

Fleksibilitet er vigtigt, derfor er hvert eneste kurset opbygget, så du har mulighed for at vælge, hvordan du ønsker at gennemføre det. Alle opgaver på en gang, eller du kan få en opgave tilsendt på mail hver dag.

For at give dig en mulighed for at prøve nogle opgaver, inden du beslutter dig, kan du for bare 5 kr. tage kurset Træn din kreativitet – Smagsprøve. Jeg er sikker på, at du kan lide det. Derefter kan du købe et kursus og være igang indenfor de næste 10 minutter. Kurserne forhandles af Saxo.com, klik her og du er i gang.

Husk der er ingen facitliste. Det er din kreativitet, det drejer sig om.

Se også hvordan du løser opgaverne, klik her.

For at se emnerne i kursusrækken, klik her.

 

God fornøjelse.